Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u aynı gün içinde iki milletvekili ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan İduğ milletvekillerini meclis üyeleri ve bürokratlarıyla birlikte ağırladı. İlk ziyaret CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan geldi. Polat Başkan İduğ'un Türkiye'ye umut olacak projeleri hayata geçireceğine inandığını belirterek, "Bornova için çok iyi şeyler yapacağınıza inancım tam. O yüzden gönlüm rahat. Meclis üyelerinizle birlikte Türkiye'ye umut olacağınızı düşünüyorum. Hep beraber Türkiye'ye örnek projeleri hayata geçireceğinize inanıyorum" dedi.

"BEŞ YILI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Polat'a seçim sürecinde verdiği destekler nedeniyle kendisi ve meclis üyeleri adına teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Genel başkanımızın başarılı ilçe belediye başkanlarını büyükşehir belediye başkanlıklarına, başarılı ilçe başkanlarını da belediye başkanlıklarına aday göstermesi bu seçime damgasını vurdu. İstanbul ve Ankara'daki başarılardan dolayı bizler de sizleri kutluyoruz. Ankara'yı İstanbul'u Antalya'yı alan Partimiz çok daha iyi işler yapacak. Bu sorumluluğun farkındayız ve bu beş yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. 'Bornova'nın benim için farklı bir yeri var" diyen Beko, "1993-1995 yılları arasında Bornova Belediyesi'nde çalıştım. Genel İş Genel Başkanlığı ve DİSK Genel Başkanlığı görevlerine buradan çıktığım yolculuğun ardından geldim" dedi. DİSK Genel Başkanlığı yaptığı yıllarda gündemle ilgili basın açıklamalarının bir araya getirildiği "Sözümüz" isimli kitabı Başkan İduğ'a hediye eden Kani Beko, "Sizin Bornova için bir şans olduğunuzu düşünüyorum" diye konuştu.

"HEDEF HALKA EN İYİ HİZMET"

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da Beko'ya yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, "Yerel seçimlerde İzmir'de ve Türkiye genelinde elde edilen başarının altında sizlerin çalışmaları var. İstanbul'da yaptığınız denetimle Türkiye'ye büyük ivme kazandırdınız. Bizler de sizlerin elde ettiği bu başarıyı 5 yıllık görev süremiz içinde yerel yönetimlerde en iyi şekilde halka hizmet ederek perçinlemek istiyoruz. Sandıkta CHP'ye gelen oyları, yerel yönetimlerde hizmet olarak yansıtmak bizim görevimiz. Bunun farkındayız ve bunun sorumluluğunu tüm meclis olarak biliyoruz. Uygulamasını en iyi şekilde yapacağız. Hem genel başkanımızın hem de sizlerin göğsünü çalışmalarımızla kabartacağız. Destekleriniz için teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi