AKP İl Teşkilatı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri, Ödemiş ve Kiraz İlçe Teşkilatları ile Kiraz Belediye Başkanının eşlik ettiği programda; sırasıyla AKP İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı ziyaretlerinde bulunan Hotar, Kiraz Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklı "Kiraz halkı için yeni istihdam eğitimlerinde similatör kullanımı" projesi lansman programına katılıp ağır makine kullanım similatörünü denedi. Ardından Bahçearası köyünde Kutlu Doğum programına katılıp vatandaşlar ile bol bol sohbet etti. İlçe Başkanlığı ziyaretinde partililere seslenen Hotar, "AK Parti ailesi olarak birçok zorluğun üstesinden geldik, bundan sonra gelecek olan tüm zorlukları da birlik ve beraberlik içinde üstesinden geleceğiz" dedi.

İlçe Başkanlığı ziyareti ardından Belediye ziyaretinde bulunan Hotar, vatandaşlar ve Belediye personelleri ile tek tek sohbet edip fotoğraf çektirdi. Belediye ziyaretinde konuşan Hotar, "AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerini Kiraz'ımız da görüyoruz. Başarılı bir belediye olması ve bir bayan başkanı olması bizim için gurur vericidir" dedi.

Kiraz ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ziyareti ile devam eden Hotar, Kiraz Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklı, "Kiraz Halkı için yeni istihdam eğitimlerinde similatör kullanımı" projesi lansman programına katılıp ağır makine kullanım similatörünü denedi. Belediyelerin en çok kepçe, TIR gibi ağır makine kullanan operatörlere ihtiyaç olduğunu söyleyen Hotar, bu gibi alanların çok önemli istihdam noktası olduğunu belirtti.

Kiraz programında son durak olarak Bahçearası köyünü ziyaret eden Hotar, çocuklar ile ilgilenip yaşlıların sorunlarını dinledi. Kutlu Doğum programında "Peygamber efendimizin güzel ahlakını örnek olarak almalıyız" diyen Hotar, restore edilerek yeniden hizmete kazandırılan cami için köy halkına ve muhtara teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi