İz Gazete - Geçen sene, İzmir’in Aliağa ilçesinde çelik boru montajı yapan taşeron bir firmada boruların istiflenmesi görevinde çalışırken ihmal sonucu iş kazası geçiren 20 yaşındaki genç işçi Hasan Ülker’in o gün bugündür bilinci kapalı. Tedavisi için Almanya’ya gitmek dışında şansı kalmayan Hasan için Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Örgütü bir dayanışma konseri düzenliyor.

‘Hasan Ülker için el ele’ şiarıyla yapılacak olan konser 22 Ocak Pazar günü saat 18’de Çiğli Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Cevdet Bağca, Gani Pekşen, Vedat Gündoğdu ve Grup Barış’ın sahne alacağı konserin tüm gelirleri Hasan Ülker’in tedavisi için başlatılan kampanyanın fonuna aktarılacak.

Konuya dair gazetemize konuşan CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Hasan Ülker’in tedavisi için dayanışma kampanyası düzenlenmesinin önemli olduğunu, ancak esas olarak devletin insanların yaşam hakkını savunması gerektiğini ifade etti.

“Aliağa’da çalışan Hasan arkadaşımız geçen sene iş kazası geçirmiş ve yüzde yüz engeli olan bir arkadaşımız. Kendisi ile dayanışma için geçen sene İlkay Akkaya’nın da katıldığı bir konser vesilesiyle yardım kampanyası düzenlendi. Ancak bu sene Hasan için bir umut belirdi.  Avrupa’da Hasan’ın tedavisi yapılabiliyor. Tedavi için minumum 150 bin Euroya ihtiyaç var” diyerek kampanyanın amacını anlatan Mertoğlu,  emekten yana olan, dayanışmayı önemseyen tüm İzmirlileri konsere destek olmaya çağırdıklarını söyledi. 

İLGİLİ HABER: İş kazasında bilinci kapanan Hasan’ın tedavisi için kampanya

İLGİLİ HABER: Dayanışma kazandı: Kumru öğretmen Almanya'ya tedaviye uçtu

İLGİLİ HABER: Kolu kopan genç eczacıya meslektaş desteği

Editör: Haber Merkezi