Düzenlenen basın açıklamasına CHP’li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Gençlik Kolu Başkanı Umut Hikmet, bazı partililer ve Halk Lis üyesi Foçalı gençler katıldı.

CUMHURİYET KARŞITLARI İKTİDARDAN GÜÇ ALIP BÜYÜYOR

Halk Lis İlçe kurucu başkanı Caner Aktan okuduğu açıklamada içinde bulunulan günlerin kuruluşundan beri Cumhuriyetin yaşadığı en zor günler olduğunu, Cumhuriyet karşıtlarının iktidardan güç alarak her geçen gün büyüdüğünü iddia etti. Aktan; “ Atatürk ve değerleri her geçen gün çürütülmeye çalışılmakta ve başarılı olmaktadır.  Eğitim sisteminde izlenen politikalar ile iktidarın atadığı öğretmenler bu operasyonu çok güzel yürütmektedir. Yedi düvele karşı savaşarak galip gelen bu millet bir siyasi parti uğruna bölünmeyecektir.  Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, rehberimiz Bursa Nutku’dur. Mustafa Kemal’in dediği gibi Türk Genci Cumhuriyete ve devrimlerine karşı atılacak bir adımda bu ülkenin polisi, jandarması vardır demeyecek, elinde avucunda ne varsa onlarla Cumhuriyeti koruyacaktır.” Dedi.

Aktan’ın açıklamasının ardından Gökhan Demirağ, Baran Gezmiş Yıldırım, Umut Hikmet ve Baran Deniz kısa konuşmalarla gençlere başarılar dilediler. Konuşmalardan sonra Halk Lis Foça Kolu ilk toplantısını yaptı ve Başkanlığa Kadir Koldaş seçildi.

Editör: Haber Merkezi