CHP İzmir Milletvekili Adayı Mahir Polat, vatandaşları mutlaka sandığa gidip, oy kullanmaya çağırdı. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu sorunların çözümünün CHP iktidarı olduğunu ifade eden Polat, “24 Haziran’da CHP’yi iktidar, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak üzere sandığa gidelim ve ülkemizde yok edilen, aşındırılmak istenilen tüm değerlerimize hep birlikte sahip çıkalım” dedi. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir’deki mitingindeki coşkuya dikkat çeken Polat, “Bağımsızlığın, Atatürk sevdalılarının, Cumhuriyet’in kenti İzmir, Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’yi bağrına basarak, tarihi bir karar verdi. Tüm İzmirliler’e yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu coşku ve heyecan tüm ülkeye yayılacak, 25 Haziran sabahı bambaşka bir Türkiye’ye ‘merhaba’ diyeceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin bugün başta ekonomi, sağlık, eğitim, güvenlik olmak üzere birçok alanda sorunla karşı karşıya olduğunu belirten Polat, “16 yıldır ülkemizde artan tüm sorunları ve çözümleri biliyoruz. Artık, Türkiye büyük bir değişim ve dönüşüme ihtiyaç duyuyor. 24 Haziran’da CHP’yi iktidar, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak üzere sandığa gidelim ve ülkemizde yok edilen, aşındırılmak istenilen tüm değerlerimize hep birlikte sahip çıkalım” diye konuştu. Sandıklara sahip çıkmanın önemine de dikkat çeken Polat, “İnanıyorum ki halkımız, hukuku hiçe sayanlardan, OHAL’le millet iradesini etkisiz hale getirenlerden, demokrasiyi rafa kaldıranlardan 24 Haziran’da sandıkta hesap soracak” dedi.

İZMİR İNCE MİTİNGİYLE TARİH YAZDI

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir’deki mitingiyle tarih yazıldığını ifade eden Polat, “Bağımsızlığın, Atatürk sevdalılarının, Cumhuriyet’in kenti İzmir, Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’yi bağrına basarak, tarihi bir karar verdi. Tüm İzmirliler’e yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu coşku ve heyecan tüm ülkeye yayılacak, 25 Haziran sabahı bambaşka bir Türkiye’ye ‘merhaba’ diyeceğiz” diye konuştu.

“HERKESLE BULUŞTUK, PROJELERİMİZİ ANLATTIK”

CHP’li Polat, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’i karış karış gezerek, CHP’nin seçim bildirgesini ve uygulayacağı politikaları anlattıklarını belirterek, “Türkiye’de bugün 16 milyon insanımız yoksul, 6 milyon insanımız işsizdir. Milyonlarca insanımız, açlık sınırının altında asgari ücretin altında yaşamlarını sürdürmektedir. Çalışanın ve üretenin hakkını vermeyen iktidar, Türkiye ekonomisinin ana gövdesini oluşturan çalışanlar, emekliler ve yoksul halkımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir refah ortamı yaratamamaktadır. Biz CHP iktidarında işçilerimizin, emeklilerimizin, yaşlılarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın sorunlarının çözümü için projelerimizi hayata geçirmeye kararlıyız” dedi.

“CUMHURİYET’İ DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRMALIYIZ”

CHP iktidarında, halkla birlikte yeni bir Türkiye’nin inşa edileceğini ifade eden Polat, “Hangi dünya görüşünden olursak olalım, ‘Önce Türkiye’ diyerek demokrasi ve yargı bağımsızlığını sağlamak üzere, özgürlükleri toplumun tamamına yaymalı, Cumhuriyetimiz’i gerçek anlamdaki demokrasi ile taçlandırmalıyız. Korku ve umutsuzluğa karşı güven ve dayanışma ruhuyla değişimi yöneteceğiz. Genciyle yaşlısıysa, işçisiyle köylüsüyle geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz ” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi