İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Olağan İl Kongresi’ne saatler kaldı. CHP’de heyecan zirvede… 2 güçlü aday arasında geçeceği düşünülen kongrede, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yaptığı bir dizi toplantı sonrasında ‘uzlaşı aday’ olarak ilan ettiği Deniz Yücel, 18 yaşından beri partide çeşitli kademelerde görev alan Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ile yarışacak.

Geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki CHP Grup Sözcülüğü görevinden istifa ederek resmen adaylığını açıklayan ve ilçe örgütlerini tura çıkan ‘uzlaşı adayı’na yönelik en önemli eleştiriler ‘tanınmıyor’, ‘emek vermedi’ ve ‘tecrübeli değil’ oldu. Günü birlik basınla buluşan, son bir haftada defalarca canlı yayınlara konuk olan rakibinin aksine, adaylığını açıkladığı andan itibaren tüm canlı yayın tekliflerini ‘yoğunluğu’ nedeniyle geri çeviren ve sadece bir internet sitesine röportaj veren Deniz Yücel’i hala tanımayanlar için, seçime saatler kala bir ‘stalk’ çalışması yaptık.

1999’dan bu yana CHP üyesi olan, 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra aktif siyasete atılan, evli ve bir çocuk babası, avukat Deniz Yücel’i sizin için stalkladık. İşte Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Adayı Deniz Yücel’in profilinden dikkatimize takılan siyasal ve sosyal paylaşımlar.

Editör: Haber Merkezi