CHP Güzelbahçe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Seyrek’in yazıp, Gençlik Kollarının oynadığı ‘İki Baba Tek Adalet’ adlı tiyatro oyunu Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda sahnelendi. Oyuna CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Osman Kaçmaz, Meclis üyeleri, Eski Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Musa Çam, Urla, Konak, Balçova ve Narlıdere Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Sahnelenen tiyatro oyununda, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın yargılanma sürecinin sahnelendiği oyunda zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Başarılı performansla sahnelenen oyun herkesin takdirini kazandı, büyük alkış topladı. Oyuncuların, oyunu oynarken yaşadıkları duygu yoğunluğu ve içtenliği seyirciye işledi. Seyirciyi de oyuna çeken ve düşünmeye iten oyun öncesi, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Osman Kaçmaz ve CHP Güzelbahçe İlçe Gençlik Kolu Başkanı Devrim Seyrek suçsuz yere ölüme gönderilen 3 fidan ve günümüz Türkiye’si hakkında konuşma yaptılar.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen Gençlik Kolları adına Deniz, Yusuf ve Hüseyin anısına Kütahya Altınova Hatıra Ormanı’na TEMA Vakfı aracılığıyla 3 adet fidan bağışında bulundu.

Editör: Haber Merkezi