İZ GAZETE  - İzmir Menderes ilçesinin sayılı iş adamlarından Başkent İnşaat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda CHP Menderes Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Gürbüz , 2017'deki tarihi Avrupa şampiyonluğunun ardından Türkiye'ye dünya ikinciliği gururu yaşatan Ampute Milli Takımı oyuncuları ile Menderes’te gün boyu bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Adnan Menderes Havalimanında Ampute Milli Takımını, taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı. Oradan Mehmet Gürbüz’ün ofisine geçen Ampute Milli Futbol takımı oyucuları Rahmi Özcan Feyyaz Gözaçık ve Fatih Şentürk vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

FORMAYI HEDİYE ETTİ

Ampute Futbol Takımı futbolcusu Rahmi Özcan takımı adına, kendilerini Menderes’te ağırlayan Gürbüz’e teşekkür ederek oyuncuların Dünya Şampiyonasında giydikleri imzalı formayı hediye etti. Gürbüz, böylesine anlamlı bir hediyeyi ömür boyu en değerli köşesinde saklayacağını dile getirdi.

Mehmet Gürbüz, azimlerinden dolayı milli sporcuları tebrik ederek, "Ampute Milli Takımı Türk insanının göğsünü kabartan başarılara imza attmıştır, Türk milletinin onurunu ve bayrağını en yükseklere taşımıştır ve taşımaya devam edecektir. Sizleri Menderes'te ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizler bize, engellerin aslında insanların kafasında olduğunu, başarılarınızla gösteriyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyor, bundan sonraki maçlarınızda da her zaman yanınızdayız ve canı gönülden başarılar diliyoruz" dedi.

Takımın golcüsü Rahmi Özcan Dünya kupasında giydiği formayı imzaladı ve hediye etti. Milli takımı başarılarından dolayı kutlayan Gürbüz, ay yıldızlı futbolculara çeşitli hediyeler verdi.

Editör: Haber Merkezi