İZ GAZETE - Foça’nın tarihi bir yer olduğunu aktaran Gürbüz, Foça’da bir müze eksikliği olduğunu, dolayısıyla Foça’da bir müze kuracaklarını söyledi.

Siyaset yaparken kimseyi sınıflandırmadığının altını çizen Gürbüz, “İnsanların gözünün içine bakarak siyaset yaptım. İnsanlara dokunarak, elimden bir şey geliyorsa, fayda sağlayabiliyorsam yaptım.” dedi.

‘AKP’Lİ SEÇMENDEN DE OY ALABİLİRİM’

Foça’yı çok iyi tanıdığını belirten Gürbüz, sözlerini şöyle sürdürdü;

“10 yaşındaki çocuktan tutun 70 yaşındaki adama kadar herkes ile iyi bir diyaloğum var. AKP’li seçmenden tutun İşçi Partili seçmene kadar herkesten oy alabilirim. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü ile beraber, Foça’da alınacak en yüksek oy oranı ile seçimi kazanmak. Benim derdim, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Foça’da seçimi kazanması.”

‘AYNI GEMİDE OLDUĞUMUZU HATIRLARSAK…’

Foça’da aday adayı sayısının fazla olmasının önemli olduğunu vurgulayan Gürbüz sözlerini şöyle tamamladı;

“Cumhuriyet Halk Partisi altı dönemden bu yana Foça’da seçim kazanıyorsa, bu geçmiş dönemlerde yapılan başarılı işler nedeniyledir. Günal abinin örgütü büyük hizmetleri olmuştur. Ancak benim ağzımdan diğer adaylarla ilgili hiçbir şey duymayacaklar, çünkü yarın ben hepsiyle birlikte çalışacağım. Hepsi tek tek benim için önemlidir. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak aynı gemide olduğumuzu hatırlarsak, Foça’da tarihi bir oy alarak seçimi kazanacağız.”

Editör: Haber Merkezi