ÜRGEN TEPE/ İZ GAZETE- Dün Çiğli’de açılışı gerçekleşen ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin açılışını gerçekleştirdiği İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Ahmet Taner Kışlalı Parkı'nın  açılışının ardından Çiğli'de bir miting gerçekleştirdi. Çiğlililer mitinge ve açılışa akın ederek damgasını vurdu.  
Alanı hınca hınç dolduran Çiğlililer, yüksek tepelere çıkarak Muharrem İnce'yi dinledi. Konu ile ilgili gazetemize konuşan Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, Çiğli'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi bağrına bastığını söyledi.


Gümrükçü, "On birlerce insan 'Tamam' diye hayırdı. Çiğli Cumhuriyetçi değerlerin kalesidir. Dünkü tablodan sonra bunu bir kez daha ispatlamıştır. Önce 24 Haziran seçimlerini sonra 8 Temmuz'u kazanacağız." dedi.  

Gümrükçü sosyal medya hesaplarından mitingin fotoğrafını paylaşarak, fotoğrafın üstüne "Çiğli Tamam" yazdı. Gümrükçü katılımdan memnun olduğunu söylerek, Çiğli'yi gelincik tarlasına çeviren onbinlere teşekkür ettiğini söyledi. 

Editör: Haber Merkezi