İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi’nde Olağan Kurultay süreci devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı seçimleri için sürpriz bir aday çıktı. Genel Merkez’de Enerji Komisyon üyeliği görevini sürdüren Ayten Gülsever, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

‘TÜM KADINLARIN SESİ OLMAK İSTİYORUZ’

21 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Kadın Kolları Kurultay’ında mevcut Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse ile yarışacak olan Gülsever, İz Gazete’ye yaptığı açıklamada sürece sadece Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları olarak değil, bütünü ile kadın meselesi olarak baktığını aktaran Gülsever, “Sivil Toplum Kuruluşları’nda yöneticilik yapan kadınlardan tutun da işçi kadınlara kadar tüm kadınların sesi olmak istiyoruz. Kadınları Cumhuriyet Halk Partisi’nin içerisinde daha görünür yapacak bir taban hareketinin peşindeyiz” diye konuştu.

TİRE İÇİN ADAY OLMUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde Enerji Komisyonu üyeliği görevini sürdüren Gülsever, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tire Belediye Başkanlığı için adayı adayı olmuştu.

Editör: Haber Merkezi