İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Konak'ı ve CHP Konak İlçe Örgütü ve Belediye arasındaki diyaloğu ve İz Gazete'ye anlattı. 

31 Mart yerel seçim süreci içerisinde koordineli çalışan Batur ve Gruşçu, yeni dönemde İzmir'i gazetemize değerlendirdiler. Abdül Batur'un Belediyeciliği çok iyi bildiğini bu nedenle de Konak için büyük bir şans olduğunun altını çizen Çağrı Gruşçu, "Batur'un kadrosuyla beraber çok iyi işler başarabileceğine inanıyorum. Ayrıca İzmir'in mevcut görevlerinde devam eden ve yeni belediye başkanı seçilmiş arkadaşlarımızı da şu anda sosyal demokrasi anlayışı ile buluşturabileceğimizi düşünüyorum. Gerçek anlamda belediyeciliğin nasıl yapılacağını gösterebileceğimiz bir ortam olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer olmak üzere tüm ilçe başkanlarımızın bu işi layıkıyla yerine getirebileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

'ÖNCELİK SIRAMIZI BELİRLEYECEĞİZ'

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ise yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda mecliste komisyon kurduklarını ve Gültepe'de ormanlık alan için çalışmaları başlattıklarını ifade etti. Konak Belediyesi'nin önümüzdeki süreç içerisinde planlaması üzerine çalıştıklarını kaydeden Batur, "111 tane muhtar ile bir araya geldik. Bize bir hizmet yol haritası sundular. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımıza ilişkin öncelik sıramızı belirleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi