İZ GAZETE - Gökmen Ulu, Sözcü gazeteci yazar ve çalışanlarına yöneltilen FETÖ suçlamalarına sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile tepki gösterdi. 19 Mayıs 2017 Sözcü Soruşturması İddianamesi'nin çürüdüğünü hatırlatan Ulu, ortaya atılan yeni iddiaların da çürütüleceğini ifade etti. 

"BUNA SADECE HAİNLER SEVİNİR"

İddialar ile ilgili 'Biz bu filmi görmüştük' ifadelerini kullanan Dikili Belediye Başkanı aday adayı Gökmen Ulu şu açıklamayı yaptı; "19 Mayıs 2017 Sözcü Soruşturması İddianamesi'nin "İftiraname" olduğu ortaya çıktı, iftiralar çürüdü, kumpas tamamen çöktü ve özgürlüğümüze kavuştuk. Artık Sözcü Davası'nın kapanması gerekiyordu. 
Gazete hakkında yeni bir iddianame hazırlandı, bu kez Sözcü yazarları Emin Çölaşan, Necati Doğru, genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz ve sozcu.com.tr'nin iki yöneticisi hakkında aynı trajikomik iddialar ortaya atıldı. Bundan da bir şey çıkmaz. 
Toplumun bilgi edinme hakkına hizmet eden, halkın duygularına tercüman olan, laik Cumhuriyet'i, demokrasiyi ve Atatürkçü düşünceyi savunan gazetecilerin gazetesine Demokles'in kılıcı, topluma gözdağı amacını mı taşıyor? Nafile.. 
Esas üzücü olan, Atatürkçüler'e iftira atarak, ciddiyetle sürdürülmesi gereken FETÖ ile mücadelenin sulandırılıyor olması.. ABD Emperyalizmi'nin maşası olan ihanet şebekesi FETÖ zil takıp oynuyordur herhalde. Zira buna sadece hainler sevinir. 
Ergenekon, Balyoz, Fenerbahçe, Oda TV ve diğer kumpaslardan ne farkı var? Hala ders alınmadı mı?"

Editör: Haber Merkezi