Seçim sonuçlarıyla değil umut ve mücadele ile yollarına devam ettiklerini belirten CHP Buca Gençlik Kolları Başkanı Can Irat, “Gençlik, seçim sonuçlarındaki sonuçlara takılmadan umudun CHP’de olduğunu biliyor. Bu nedenle 30 yeni arkadaşımız partiye üye oluyor.” şeklinde konuştu.

“GENÇLİK AŞISI TUTACAK 500 YENİ ÜYE YAPACAĞIZ”

Taşradan başlayan bu gençlik aşısı tüm Buca’da tutacağını ve yerel seçimlerde daha genç ve dinamik bir CHP’nin sahada olacağını belirten başka Irat, “500 yeni genç kardeşimizi partimize üye yapacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde Buca’da gençlik rüzgarı esecek. Parti olarak Buca’daki başarımızı daha da ilerilere taşımak için genç arkadaşlarımla birlikte hareket edeceğiz.” dedi.

“TAŞRADAN ÜLKEYİ AYDINLATMAK ÜZERE BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK”

Üye kayıtlarının ardından açıklamalarda bulunan CHP Buca Gençlik Kolları Başkanı Can Irat, Aziz Nesin’in anarak, “Bir gün bu ülkenin başucuna bir not, yanağına da bir öpücük kondurup gideceğim. Çok tatlı uyuyordun uyandırmaya kıyamadım diyeceğim. Ülkeyi aydınlatmak için kelimelerini dizelere döken Aziz Nesinin ölümünün 23. Yılında, taşradan ülkeyi aydınlatmak üzere bir başlangıç yaptık” dedi.

 “BİZ KAYBEDERSEK KALKAR TEKRAR DENERİZ, DİKTATÖR KAYBEDERSE SONU OLUR”

Yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirten Irat sözlerini şöyle devam etti

 “Cumhuriyet Halk Partisi Buca Gençlik kolları öncülüğünde Bucamızın köylerinde bize gönül vermiş, ülkenin geleceği için elini taşın altına koymak isteyen yürekli gençlerimizi partimize üye yaparak, ailemizi büyütmüş bulunmaktayız. El altından erken seçime çalışan hükümete karşılık yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ediyoruz. Unutmayın; Biz kaybedersek kalkar tekrar deneriz, diktatör kaybederse sonu olur"

Buca Belenbaşı Mahallesinde gerçekleştirilen toplu üye kaydına; Buca Gençlik Kolları Başkanı Can İrat ve yönetim kurulunun yanı sıra Gençlik kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi