İZ GAZETE- Gelecek Partisi İ̇zmir Kurucu İl Başkanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Cem Kavur sosyal medya hesabı üzerinden, "Kuruluşundan bu yana Gelecek Partisi için büyük emekler ile çalıştım. Kurucu İl Başkanlığımın sonrası, Kütahya ve Burdur Koordinatörü olarak devam ettiğim görevimi, ekibim ve ailemin desteği ile buraya kadar getirebilmiş  bulunuyorum. Parti üyeliğim ve mevcut görevimden  konuşulanlar ile yapılanların ne yazık ki hiçbir zaman örtüşmediği, disiplin ,liyakat ve etik değerlerinin zayıf olduğunu düşünmem sebebi ile istifamı tüm kamuoyuna saygı ile sunuyorum hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

GELECEK PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI'NA ATAMA

Öte yandan Gelecek Partisi'nin İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik'in istifa etmesinin ardından bugün yapılan açıklamada yeni başkan da belli oldu. Gelecek Partisi Hatay İl Başkanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden Gelecek Partisi İzmir İl Başkanının, Hakan Yazar olduğunu duyurarak, "İzmir İl Başkanımız olarak Hakan Yazar atanmıştır. Başkanımıza yeni görevinde başarılar dileriz" denildi. Hakan Yazar aynı zamanda Gelecek Partisi’nin İzmir kurucu teşkilat başkanıydı.

'HİÇBİR AYRILIK, DARGINLIK, KIRGINLIK OLMAYACAK'

Gelecek Partisi'nin yeni İzmir İl Başkanı Hakan Yazar ilk açıklamasını sosyal medyadan paylaşarak, "Siyasetin evveli, ortası ve sonu teşkilattır. Teşkilat olmadan hiçbir şey olmaz. Teşkilatçılık zor bir iştir, aşk ister, sabır ve fedakârlık ister. İl Kurucu Teşkilat Başkanı olarak başladığım görevime il başkanı olarak devam ederken, partimizin tüm üyelerinin ve Gelecek Partisi sevdalılarında desteği ile bize emanet edilen hizmet bayrağını layıkıyla taşımak için elimizden geleni yapacağız. Ülkemizin batıya açılan penceresi olan İzmir’imizde Parti teşkilatlarının bir neferi olarak tüm şehri kucaklayacak bir siyaset anlayışı ile hizmet edeceğiz. Bu anlamda elimizden geleni hayatla buluşturacağız. Hiçbir ayrılık, dargınlık, kırgınlık olmayacak. Bugüne kadar görev yapan herkes benim arkadaşım, partidaşım, siyasi akrabamdır. Türkiye’nin Gelecek Partisi’nin bu kadrolarına ve anlayışına ihtiyacı vardır" ifadelerini kullandı.

'BİZİM İÇİN YEMİNLER BOZULMAK İÇİN DEĞİL TUTULMAK İÇİNDİR'

"Bizlerin bu parti kurulduğunda ülkemiz için yeminimiz vardı. Bu yemini bir kere ettik. Bizim için yeminler bozulmak için değil tutulmak ve uğruna her türlü fedakarlık yapılmak içindir" denilen açıklamada, "Bu davada makam mevki ve mertebe aramaksızın yalnız ama yalnız hizmete adanmış bir yüreğim var diyen, nabzım ülkem için atıyor, kalbim partim için atıyor diyen herkesle biz biriz, beraberiz. Kapımız da, soframız da, hanemiz de açıktır. Birlik ve beraberlik içinde hedefimize odaklanmış durumdayız. Bizlerde, bizden önceki yönetimlerimiz gibi, dur durak bilmeden, gerek şehrimiz, gerekse milletimiz için Gelecek Partisi çatısı altında halkımıza hizmet davasına devam edeceğiz. Bu süreçte kendileriyle çalışmaktan büyük bir haz duyduğumu ve çalışmalarıma destek veren bütün dava arkadaşlarıma ve gönül dostlarına teşekkür ederim. Çeşitli gerekçelerle yeni dönemde görevi devreden geçmiş dönem il başkanlarımıza ve yönetimlerine şimdiye kadar gösterdikleri fedakârlık, emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yapacak çok işimiz, yürüyeceğimiz çok yollar var. Siyasette mesai kavramı yoktur mantığıyla gece gündüz tüm teşkilatımızla çalışacağız. Bunun mümkün olduğunu göstermek dilek ve kararlılığı içindeyiz" ifadeleri kullanıldı. 

Editör: Haber Merkezi