CHP Gaziemir İlçe Başkanlığının düzenlediği, İlçe Başkanı Kasım Özkan, İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Musa Çam, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Eski Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu kahvaltıya yaklaşık 200 CHP Gaziemir Emekli Komisyonu Üyesi katıldı.

"HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ"

Kahvaltıda konuşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan; “ Geçtiğimiz günlerde indiğimiz alanda bugün de siz emeklilerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. AKP iktidarında geçen her gün yaşam şartları zorlaşan emeklilerimizin dertlerinin çözümü CHP iktidarındadır! Yüksek enflasyon oranları, sürekli artan döviz kurları gün geçtikçe emeklilerimizin 15 yıldır iyileştirilemeyen maaşlarını daha da azaltmakta, adeta emeklilerimizin gelirleri dövize ve enflasyona ezdirilmektedir. Bizler CHP Gaziemir İlçe Örgütü olarak, siz emeklilerimizin sorunlarını biliyor, sizler için, çocuklarımız için, torunlarımız için Yaşanabilir bir Türkiye oluşturmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin de bu çalışmalarda daha aktif yer alacağınıza ve Halkın iktidarını kuracağımıza, 2019’da bir dikta iktidarını hep birlikte yıkacağımıza inanıyorum!”

CHP Gaziemir İlçe Örgütü tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Vekiller Tacettin Bayır ve Musa Çam ise; gerçekleştirilen kahvaltıya katılan emekli komisyonu üyelerine teşekkür ederken; Çorum’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Şeker Mitingi’nden Gaziemir Örgütüne selam getirdiklerini ilettiler.

Editör: Haber Merkezi