Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Cemiyet üyelerini ve İzmirlileri 29 Ekim’de Karşıyaka’da gerçekleştirilecek organizasyona davet etti. Bostanlı İskelesi’nde saat 11.00’de başlayacak bisiklet etkinliği Karşıyaka Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı önünde son bulacak. Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilecek etkinliğe eşlik edecek Karbis Bisiklet Grubu Cumhuriyet Meydanı’na doğru pedal çevirmeye devam edecek.

YENİ ROTA KARŞIYAKA

İGC Başkanı Misket Dikmen, 29 Ekim Pazartesi günü 11.00'de Bostanlı Vapur İskelesi’nden başlayacak etkinliğe tüm bisiklet severleri davet ederek, “Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ayrı bir renk ile farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte 4.yılımıza ulaştık. Gazeteciler ve İzmirliler olarak Cumhuriyet'e pedal çevireceğimiz etkinlik ile bisikletin şehir içinde ulaşım aracı olarak önemini vurgulamak ve halkımızı spora yönlendirmek de istiyoruz. Karşıyaka Belediyesi'ne katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar' da “Cumhuriyet Bayramımızı Ulu Önder Atatürk’ün işaret ettiği gibi sporla taçlandırıyoruz. Bostanlı İskele’den başlayacak ve ilk etabı Atatürk- Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’nda son bulacak olan bisiklet turumuza tüm bisiklet tutkunlarını bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi