31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanacak olan engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı hastaları oy kullanmak üzere sandığa taşıyacak.
Foça Belediyesi’ni arayarak iletişim bilgilerini bırakan vatandaşlar, 31 Mart 2019 Pazar günü evlerinden alınarak, oy kullanacakları sandıklara taşınacak ve oy kullanma işlemi bittikten sonra evlerine geri bırakılacak.

Foça Belediyesi tarafından Sabah 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan taşıma hizmeti ücretsiz olarak yapılacaktır.

Konuya ilişkin Foça Belediyesi’nden yapılan açıklamada "31 Mart 2019 Pazar günü vereceği hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar 0 533 894 63 94 numaralı telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir." denildi.

Öte yandan İzmir'de Bornova Belediyesi de 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak olan engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı hastalara hizmet sağlayacak. 

Bornova Belediyesi ise 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, tüm Bornovaların vatandaşlık görevini yerine getirebilmesi amacıyla hasta ve engelli vatandaşlara oy sandıklarına ulaşım hizmeti sağlayacak. Pazar günü 09:00-17:00 saatleri arasında yatağa bağımlı hastalar için 2 ambulans, engelli ve yaşlı bireyler için de engelli aracı ve servisler görev yapacak. Ambulans hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 999 29 29 numaralı telefonu arayarak randevu alabilecek. Servis hizmeti ve engelli aracı için ise 0 544 504 87 15 numaralı telefonun aranması yeterli olacak. 

Bornova Belediyesi 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde tüm Bornovalıların vatandaşlık görevini yerine getirebilmesi için engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı hastaları sandığa taşıyacak. Bornova Belediyesi’ni arayarak iletişim bilgilerini bırakan engelli, yaşlı ve hasta bireyler, evlerinden alınarak oy kullanacağı sandığa götürülecek ve oy verme işlemini tamamladıktan sonra da evlerine bırakılacak. 

Editör: Haber Merkezi