İZ GAZETE - Foça Belediye Başkanı CHP’li Fatih Gürbüz, tarihi İstanbul seçimlerinde Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için İstanbul’a gitti.

İMAMOĞLU İÇİN OY İSTEMİŞTİ

23 Haziran seçim süreci içerisinde AKP’nin oy oranının yüksek olduğu Bağcılar’da sahaya inen ve Ekrem İmamoğlu için oy isteyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Bağcılar’daki seçim çalışmalarını gazetemize anlatmış, ‘Bu seçimi samimiyet kazanacak’ demişti.

BAĞCILAR’DA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ

23 Haziran seçim süreci kapsamında daha önce Bağcılar’da CHP’li Ekrem İmamoğlu için oy isteyen Gürbüz, tarihi seçim gününde yine İstanbul’da olacağı bilgisine ulaşıldı. Seçim günü okulları gezecek olan Gürbüz’ün oy verme ve sayma işleminin ardından seçim sonuçlarını Cumhuriyet Halk Partisi’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’nden takip edeceği öğrenildi.

Öte yandan Gürbüz’ün İstanbul seçimin ‘kesin’ olarak sonlanmasının ardından İzmir’e dönmesi bekleniyor. Konuya ilişkin İz Gazete’ye konuşan Gürbüz, “Bağcılar’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu için çalışmalarımız gerçekleştirdi. Umuyoruz ki 23 Haziran günü İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak ve her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

‘SAMİMİYET KAZANACAK’

Gürbüz konuya ilişkin, “Yarın yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek vermek ve İstanbul halkının oylarına sahip çıkmak için sandık başında olacağız. Samimiyet Kazanacak! Dürüstlük Kazanacak! Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak!” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi