ÜRGEN TEPE/ İZGAZETE- Uğur Yıldırım konuşmasında ‘seçilen adayların örgütün vicdanını sızlatmayacak şekilde örgütten yetişen gençlerden seçilmesi gerektiğine’ değindi. Yıldırım "Salondaki ve dışarıdaki kalabalığa bakılırsa ne kadar çok seveni var." Genç arkadaşımızın arkasındayız diyerek" Mustafa Anıl Feroğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

FEROĞLU: PARTİMİN EMRİNDEYİM!

Feroğlu konuşmasında , aday adaylığıyla ilgili şu sözleri kullandı. “Partimin her kademesinde görev aldığım ve emek verdiğim için severek büyük bir onurla ve şerefle bugünde karşınıza milletvekili aday adayı olarak çıkmayı kendime hem sandalye taşıdığım için hem bayrak astığım için hem cebimde çay içecek param olmadığı halde arkadaşlarımla seçim çalışması yaptığım için bu hakkı görüyorum.Ben bu partinin öz evladıyım. Lise yıllarımdan beridir bu partimdeyim. Burası benim yuvam. Partime hizmet etmeye devam edeceğim. İçinde bulunduğumuz süreç içerisinde partiden ne alırım değil, partiye ne verilmesi mantığıyla düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben görev yaptığım süre boyunca Büyükşehir Belediyesinin kırsaldaki başarı hikayesinin en büyük tanığı ve bir parçasıyım ve oradan eğer ki aday gösterildiğim takdirde partimize bir şeyler getirebileceğimi biliyorum ve ben bunun için adayım. Biz genciz, genç olarak bir yola çıkıyoruz. Elbette geçtiğimiz süreçte ülke uçurumun eşiğinde bunun farkındayız. O yüzden partinin her türlü alacağa karara da saygılıyız. Aday gösterilsem de gösterilmesem de 25 Haziran sabahına kadar Mustafa Anıl Feroğlu çalışmaya devam edecek.” dedi.

Eşini ve çocuğunu yanına çağırdıktan sonra konuşmasına devam eden Feroğlu “gidemediğimiz yer bizim değildir” diyerek her kapıyı çalacağını ve İzmir’in her köşesine ulaşacağını söyledi. Gençlere güvenilmesi gerektiğinin sadece İzmir’de değil 81 vilayette gençlere destek verilmesinin öneminden bahsetti. Kendisini desteklemeye gelenlere teşekkürlerini sunduktan sonra samimiyetim ve şeffaflığımla ilgili en ufak bir şüphe duyduğunuz gün yarı yolda bırakma hakkına da sahipsiniz diyerek sözlerini tamamladı.

SALONDA "GENÇLİĞİN GURURU ANIL FEROĞLU" SLOGANLARI

İzmir'in bir çok ilçesinden CHP üyelerinin katıldığı açıklamada Feroğlu'nun konuşmaları "Gençliğin gururu Anıl Feroğlu, işte Örgüt İşte vekil" sloganları ile kesildi.

ÖRGÜT FEROĞLU'NA SAHİP ÇIKTI!

İzmir'in bir çok ilçesinden gelen CHP üyeleri Karşıyaka ilçe binasını tıka basa doldurdu. Salonda yer kalmayınca ilçe binası önünde toplanan CHP üyeleri miting havası estirdi.

TİRE GİRİTLİLER DERNEĞİ'NDEN PLAKET

Yaptığı hizmetler dolayısı ile Tire Giritliler Derneği Tarafından plaket taktim edildi. Plaketi takdim eden Serhat Aydın "Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü ve iyi ki Feroğlu'nu Tire'ye göndermiş, hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz" diyerek plaketi Feroğlu'na takdim etti.

MUSTAFA ANIL FEROĞLU KİMDİR ?

1987 İzmir doğumlu olan Mustafa Anıl Feroğlu geçmişte CHP Karşıyaka Gençlik Kolları, İl Gençlik Kolların’da ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde öğrenci temsilciliğinde aktif olarak rol almıştır. İngilizce öğretmeni Begüm Feroğlu ile evli olan Mustafa Anıl Feroğlu’nun 11 aylık Beren isminde bir kız çocuğu bulunmakta. Feroğlu, 27 yaşında şube müdürü olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en genç şube müdürlüğü ünvanını elinde tutmaktadır. Feroğlu ilk kez 24 Haziran’da milletvekili aday adayı olacak.

Editör: Haber Merkezi