FBİAD başkanı Güven Güleşçe, Fbiad Ege Bölge sorumlusu ve İzmir Şube başkanı Murat Haluk Öncel’in Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olması için destek sözü verdi. Güleşçe; İş adamları olarak her türlü ekonomik, sosyal ve kültürel konuda Öncel’in çalışmalarında katkıda bulunabileceklerini ve CHP’nin aday adayı Öncel’e Bayraklı’daki çalışmalarında spor branşında Fenerbahçelilik çerçevesi içerisinde Fenerbahçe kulübü ile beraber ortak projelere imza atabileceklerini dile getirdi. Başkan Güven Güleşçe, ‘’Ege bölge sorumlusu Murat Haluk Öncel’in her zaman yanındayız ve kendisine kefiliz. Murat Haluk Öncel,  bizim fedakar bir kongre üyemizdir ve derneğimizin şube başkanı olarak çalışmalarını halka hizmet odaklı var gücüyle yapmaktadır.’’ dedi.

KONGRE ÜYEMİZİ BAYRAKLI’DA BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK İSTERİZ

Güven Güleşçe, ‘’İzmir Bayraklı’da kendi derneğimizin üyesini başkan görmekten onur duyarız ve Murat Haluk Öncel’in de bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine eminiz. Temennimiz Bayraklı’da sporun daha üst seviyelere tırmanmasını sağlamak ve Öncel’e bu konuda bütün desteği vermektir. Bayraklıspor’un her branşta en iyi yerlere ulaşması için biz FBİAD olarak elimizden geleni yapacağız.FBİAD Türkiye’de 81 vilayette örgütlü bir yapıya sahip olup yaklaşık olarak beş bin üyesiyle kamuoyunda söz sahibi sivil toplum kuruluşlarından biridir.  FBİAD’ın gelecekte Türk siyasetinde ve Türk spor camiası içerisinde ciddi bir söz sahibi ve karar sahibi olacağını şimdiden görebiliyoruz. Üyemiz Öncel aday olduğu takdirde seçim çalışmaları süresince elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.’’ dedi

FBİAD Ege bölge toplantısına katılan bölge temsilcileri de Öncel’ i başkan görmek istediklerini ve Bayraklı’nın geleceğini değiştirmek üzere yeni hikâyeler yazacağını belirten Murat Haluk Öncel’e FBİAD üyeleri olarak her türlü katkıdan kaçınmayacaklarını belirttiler.

           

           

Editör: Haber Merkezi