İZGAZETE - CHP 37. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın üstü delegeler tarafından çizildi. Geçtiğimiz CHP il kongresinde İl Başkanı adayı olmasının Tuncay Özkan tarafından engellendiğini iddia eden CHP'li Ezgi Deniz Urunga ise Özkan’ın kurultayda yapılan seçimlerde PM’de kendisine yer bulamamasından sonra eski yol arkadaşına, ‘’ Yolunu şaşırıp dışarıdan İzmir'e gelenler için en doğru olanın; Marmaris'te inzivaya çekilip kitap yazması olduğu idi.’’ sözleriyle yüklendi. Urunga’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bu paylaşımın altına ise bazı kullanıcılar Özkan’ın 17 olan PM aday numarasına gönderme yaparak ‘kitabın adı 17 olur mu’ şeklinde yorumda bulundular.

Urunga’nın sözlerinin tamamı şöyle;

Partimizin 37. Olağan Kurultayını tamamladık. Başta Genel Başkanımız olmak üzere bizi iktidara taşıyacak Parti Meclisine seçilen yoldaşlarımı tebrik ederim.
Kurultay sürecinde bir çok delege arkadaşımızla, seçenekler dahilinde geleceğimiz için en iyi Parti Meclisi'nin oluşabilmesi adına görüşmeler yaptım. Genel politik değerlendirmelerle birlikte İzmir il kongresinde yaşadıklarımızı da paylaşma fırsatım oldu. Bir çok konuda mutabık kaldık. Bunlardan biri de yolunu şaşırıp dışarıdan İzmir'e gelenler için en doğru olanın; Marmaris'te inzivaya çekilip kitap yazması olduğu idi.
Hayırlı olsun.

Editör: Haber Merkezi