İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday adaylığı takvimin son gününde, Tire Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru dosyasını İlçe Başkanı Şenol Uçar’a teslim eden Burak Alp Ersen, "Bu parti arkasında durmazsa hiç kimse çıkıp seçimi ben alırım, aldım, alacağım diyemez.” diye konuştu.

ADAY KİM OLURSA KALE GİBİ YANINDAYIZ

Ersen’in dosya tesliminde konuşan CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Uçar, “Belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde daha önce almış olduğumuz üç dosya sonrasında Burak kardeşimizin de dosyasını aldık. Hayırlı uğurlu olsun. Bu bir demokrasi sürecidir. Biri belediye başkan adayı olduğunda diğer aday adayı arkadaşların da çalışacağına inanıyorum. Temennim budur. Biz yönetim olarak adaylar içinden gösterilecek olan adayın kale gibi yanındayız. Tüm aday adaylarına şu an eşit mesafedeyiz. Bunun böyle bilinmesin istiyorum” dedi.

DOSYA SUNAN 4. ADAY

CHP’li aday adayı Burak Alp Ersen, “Bugün Cumhuriyet Bayramı arifesinde dosyamı teslim ediyorum. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Şenol Beyin dediği gibi dosya sunan 4. Aday adayıyım. Genel merkezimiz kamuoyunun, partililerimizin, büyüklerimizin sözlerine kulak asarak doğru bir adaya karar verecektir. Bu konuda herhangi bir tereddüdümüz yok. Hangimiz aday olursak ben dimdik yanında duracağım çalışmama devam edeceğim. Kimse unutmasın tek başına hiçbir şeyiz! Burada yaşı Cumhuriyetle yaşıt bir parti var. Bu parti arkasında durmazsa hiç kimse çıkıp seçimi ben alırım, aldım, alacağım diyemez” şeklinde konuştu.

Eşi Burcu Ersen ile birlikte ilçe binasına gelerek açıklama yapan Ersen'in dosya teslimine Bayındırlık Eski Bakanı Halil Çulhaoğlu, Eski ilçe başlarından Savaş Ağan, Nejat Bozkurt da katıldı.

Editör: Haber Merkezi