İZ GAZETE - 31 Mart yerel seçimleri kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Aliağalılar MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar'şa yola devam kararı aldı. 

CHP'den Aliağa'da aday gösterilen Özcan Durmaz açıklanan seçim sonuçları sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yerel seçim sonuçlarının Aliağa'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Durmaz, rakibi Acar'ı da tebrik etti. 

"HEMŞERİLERİME MİNNETTARIM"

Açıklamasında belediye meclisinde çoğunluğu elde ettiklerini ifade eden Durmaz, "Belediye meclisinde oy fazlamız nedeniyle meclis çoğunluğunun ise üyelerimizden oluşacağı görülüyor. Her iki listeden seçilen Aliağa Belediye Meclis üyelerimizi de kutlar, Aliağamıza hizmet yolunda başarılar dilerim. Bu seçim sürecinin Aliağamızda demokratik olgunluk ve huzur içinde geçmesine katkıda bulunan tüm siyasilere teşekkür ederim. Aliağa'ya hizmet için çıktığım bu demokratik yarışta bana inanan, güvenen gerek çalışmalarımıza katılan gerekse kullanılan oyların yarısına yakını vererek destek olan, tüm siyasi görüşlerden hemşerilerime minnettarım.
Partimin ilçe başkanı ve yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri başta olmak üzere; kadınlarımız, gençlerimiz ve her yaştan partililerimiz gece, gündüz canla, başla çalıştılar. Hepsine en içten duygularımla teşekkür ederim. Bundan böyle Aliağa sevdalısı bir hemşehriniz olarak sosyal sorumlulukla çalışmaya devam edeceğim." değerlendirmesinde bulundu. 

Editör: Haber Merkezi