İZ GAZETE- MHP İzmir il, ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri Dikili'deki öğretmenevinde yap toplantı için binanın girişine ve bahçesine çok sayıda parti bayrağı astırdı. Toplantıya Dikili İmamı Bayram İşbilen'in katılması da tepki çekerken, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Atila Sertel de konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

ÖĞRETMENEVİ Mİ YOKSA İLÇE BAŞKANLIĞI MI?

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, bayraklı binayı görüntüye alan bir vatandaşın videosunu paylaşarak "Devletin partisi olmaz! Dikili Öğretmenevi mi yoksa MHP ilçe başkanlığı mı? Asılan parti bayrakları bilginiz dahilinde mi Sayın Bakan? Öyleyse vahim değilse çok daha vahim!" ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ise, "Burası Dikili Öğretmenevi… MHP teşkilatı öğretmenevinde yemek veriyor ve devletin resmî kurumunu MHP bayrakları İle donatıyor. Parti devleti haline getirdiğiniz ve resmî kurumlara bayrak astığınız bu dönemi geride bırakacağız. Emekli öğretmenlerimiz bu duruma tepki koyuyor" açıklamasında bulundu.

HALKIMIZIN VİCDANINA BIRAKIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabı üzerinden MHP'nin gönderisini paylaşırken, toplantıda Dikili İmamı Bayram İşbilen'in olmasına dikkat çekti. İlçe Bakanlığı yaptığı paylaşımda, "Kamu binasında, kamu görevlileriyle(DİKİLİ İmamı Bayram İşbilen) siyasi etkinlikler yapılmasını da siz Değerli DİKİLİ Halkımızın vicdanına bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi