Dikili Atatürk Meydanı'nda toplanan AKP İzmir İl ve Dikili İlçe Kadın Kolları üyesi bir grup adına basın açıklamasını AKP Dikili İlçe Başkanı Zafer Afyon okudu. Afyon, "Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı sema Ramazanoğlu'na yaptığı ağır hakaretten nedeniyle buradayız. Biz sadece hizmet için varız, kavga ile işimiz yok. Memleketimize yapılacak yatırımlarla ilgileniyoruz. Kapımız her türlü insana ve her tür görüşe açık. CHP Genel Başkanı, şu an huzurunda bulunduğum Mustafa Kemal Atatürk'e şikâyet ediyorum" dedi.

AKP Dikili İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünlü de "Ana muhalefet partisi genel başkanının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği ahlak ve insaftan yoksun ifadeler ülke siyasi tarihine kara leke olarak geçmiştir. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha kınıyoruz" dedi.

CHP: 'GÜRÜLTÜYLE BU İŞİ ÖRTEMEZSİNİZ'

AKP’lilerin basın açıklaması sırasında Atatürk Meydanı'nın karşısındaki bir binanın üçüncü katında bulunan CHP Dikili ilçe Başkanlığı'nın balkonuna, Dikili İlçe Gençlik Kolları tarafından, "Gürültüyle bu ayıbı örtemezsiniz" yazılı pankart asıldı. Meydanın karşısında bulunan kaldırımda toplanan CHP'liler ise polisler tarafından alınan güvenlik önlemleri arasından yapılan basın açıklamasını, ıslık ve sloganlarla protesto etti. 

Herhangi bir olay yaşanmadı.


Oben ULU / DİKİLİ (İzmir), (DHA)

Editör: Haber Merkezi