Cengiz Aldemir/ANKARA - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kendisine bağlı troll ekibiyle siyasetçileri hedef alarak ayar vermeye kalktığını belirten Dervişoğlu, Altun'un kara propaganda ve acıtasyon başkanı olduğunu vurgulayarak, "Ben de buradan kendisine haddini bildiriyorum; Siyaset kurumuyla uğraşmayı terk etsin, bir kuyruk acısı varsa pergoladan kaynaklı onu aşabilecek başka girişmelerde bulunmaya gayret sarf etsin" dedi.

Başkan Vekili Lütfü Türkkan ile ilgili asılsız ve gerçekten uzak haberler yaptırdığını söyleyen Dervişoğlu, Altun'u kara propaganda ve ajitasyon başkanlığı yerine İletişim Başkanlığı yapmaya davet ederek, "Bir İletişim Başkanlığımız var bizim, o İletişim Başkanlığının başında da bir zatımuhterem var. O şahıs sıklıkla siyasete ve siyasetçiye ayar vermeye kalkışıyor. Bunun yanında kendisine bağlı troll ekipleriyle de birtakım spekülatif haberlerin güncellenmesi, birtakım olayların yaşanmasına katkı sağlıyor. Bu kapsam içerisinde partimizin Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan'ın tapulu arazisi içerisine yapılmış bir beni mazur görün ifadeyi böyle kullandığım için inek ahırının yıkılmasını Türkiye'nin önemli gündem maddesine dönüştürdü. Şimdi de bundan ziyadesiyle istifade etmeye kalkışıyor. Ben kendisini kara propaganda ve ajitasyon başkanlığı yerine İletişim Başkanlığı yapmaya davet ediyorum" dedi.

ACITASYON BAŞKANI ALTUN

Altun'un, "Bu işin peşini bırakmayacağız" sözleriyle Türkkan ve İYİ Parti tehdit etmekten vazgeçmesini ve kendisine gelmesi uyarısında bulunan Dervişoğlu Altun'u sert bir dille eleştirerek şöyle konuştu: "Fahrettin Altun Beyefendi, ajitasyon başkanı, bu gazeteciyle telefon görüşmesini haberlere konu etmeye kalkışmış, çok kızdığını, çok öfkelendiğini ve canının sıkıldığını beyan ederek biz, bu işin peşini bırakmayacağız tehdidinde bulunuyor. Ben de buradan kendisine haddini bildiriyorum; işini yapsın ve dolayısıyla İYİ Partiyle, siyaset kurumuyla, siyaset kurumunun önemli şahsiyetleriyle uğraşmayı terk etsin ya da bir kuyruk acısı varsa pergoladan kaynaklı onu aşabilecek başka girişmelerde bulunmaya gayret sarf etsin. Tekraren söylüyorum; işin en başından beri Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının Lütfü Bey'le ilgili çıkarılan haberlerle ve Lütfü Bey'e karşı planlanan birtakım hadiselerle müstesna ilgisi var. O bakımdan kendisini kendine gelmeye davet ediyorum."

Editör: Haber Merkezi