İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili adayı Aytun Çıray diğer 2.Bölge Milletvekili adayları ile birlikte çalışmalarına Karşıyaka’dan başladı. Karşıyaka Çarşı’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çıray vatandaşlar ile selfie çektirdi. Çarşı'da ki esnafı gezen ve uzun süre sohbet eden Çıray bu seçimi kazanacaklarını altını çizerek Türkiye için yeni bir sayfa açılıyor dedi.

Buradan Bornova İlçe Başkanlığı’na giden Çıray teşkilata seslenerek “Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İYİ Parti olrak güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz. Cumhurbaşkanı kutuplaşma siyaseti yapıyor. CHP, AKP zeminini oluşturmaya çalışılıyor. Bu nedenle İYİ Parti yok farz ederek ve muhatap almayarak medyaya ambargo emri vererek bize her türlü engeli çıkartıyorlar. Dikkat ederseniz Muharrem Bey son zamanlarda televizyonlara çıkartılıyor, biz buna karşı değiliz. Ancak bu tesadüf veya demokrasi örneği değil. Cumhurbaşkanı ikinci tura Sayın Meral Akşener’in kalmasını istemiyor. Bunun için önümüze bazı engeller çıkartılıyor. Ancak biz Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız.”dedi.

Seçimin iki nedenle erken tarihe aldırıldığının altını çizen Çıray “ Birinci nedeni İYİ Parti’nin önlenemez yükselişine karşı bir önlem olarak seçime gittiler. İkincisi ise ekonomik acıları seçim sonrasına ertelemeye çalışıyorlar”dedi.

Çıray “Sayın Meral Akşener ve biz yeni bir Türkiye için çalışıyoruz Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanarak Türkiye’ye verdiğimiz vaatleri yerine getireceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi