İZ GAZETE- İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yapılan Koordinasyon Toplantısı’na AKP'li yöneticilerin katılmasını eleştirdi.

 AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantıya, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan'ın yanı sıra AKP’li yöneticilerinde katılması dikkat çekti. Toplantıya, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Milletvekili İsmet Yılmaz ve AKP Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ile Hayati Yazıcı’nın da katıldığı görüldü.

İYİ Parti’li Aytun Çıray ise  sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşarak, “Cumhurbaşkanlığında yapılan güvenlik toplantısında devlet görevlileri ve bakanlar yanında AKP yöneticileri de var. Devlet sırrı diye bir kavram vardır. Üstelik AKP'liler varsa bizler niye yokuz? Hani birlik ve beraberlik? Hepimizin ordusu savaşıyor Bu parti devletinin ikrarıdır” şeklinde tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi