BUĞRA KIZILKARA/ İZ GAZETE- 30 yıl aradan sonra tekrar Kurulan Çiğli Kent Konseyi Gençlik Meclisi, tek adaylı seçime gitti. Seçimde tek aday olan Cemil Efe Bozkurt  açık oylama sonucu göreve geldi.

‘BİZİM TEK EKİBİMİZ ÇİĞLİ GENÇLİĞİ’

Çiğli gençlik meclisinin yeni seçilen Başkanı Cemil Efe Bozkurt konuşmasında “Meclis her zaman birlikten yana olacak, tek hedefimiz gençliğin iradesi” vurgusunu yaptı.

‘KADIN ERKEK EŞİTLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ’

Yönetimde kadın erkek eşitliğini sağlamak adına fermuar sistemini talep eden Bozkurt, “Yeni kurulacak meclisimizde eşitliği ve beraberliği sağlamak için kadın erkek eşitliğini güvence altına alan fermuar sistemini talep ettik. Bunu buradan belirtmek istiyorum. Yönetimimizin 7’si kadın arkadaşlarımızdan 7’si de erkek arkadaşlarımızdan oluşacaktır. Bunu hayata geçirerek talebimize sağduyu gösteren kent konseyi yöneticilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

‘YÜRÜTME KURULU BELLİ OLDU’

Çiğli Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanlık seçiminden sonra gerçekleşen yürütme kurulu seçimine 14 asil üye 7 yedek üye olmak üzere 21 kişi aday oldu. Seçim liste sonucu ise şu şekilde:

ASİL ÜYELER

Kübra Çetin

Arda Deniz Kızılkaya

Yasemin Balcı

Alişer Bingöl

Ceren Yılmaz

Batuhan Güler

Dilara Öner

Kürşat Alparslan

Nehir Er

Hüseyin Armağan Atalay

Sude Ceren Coşkun

Tuğrul İspir

Begüm Topçu

Umut Korkmaz

YEDEK ÜYELER

Ahmet Mustafa Şimşek

Ceren Özdemir

Talip Furkan Doğan

Gökçe Bayan

İsmail Ayas

Muammer Kerim Özcan

Baydar Özdemir

Editör: Haber Merkezi