TUĞÇE KAŞ-/ İZ GAZETE- Yoğun ve stresli bir seçim sürecini geride bıraktıklarını söyleyen Sevda Erdan Kılıç,''Başta partimizin tüm örgütleri olmak üzere bize çıktığımız yolda inananlar ve gönül verenler büyük fedakarlıklar yaptı. Kimisi uyumadı, kimisi aç susuz kaldı. Hatta ailesini, çocuklarını bir kenara bırakarak ülkesinin geleceğini düşündü. Çünkü hepimiz bugünün değil yarının planlarını yaptık. Hayal kurduk, bunun için çok çalıştık. Yarınların daha umutlu olacağına gönülden inandık'' ifadelerini kullandı.

''ADALET YÜRÜYÜŞÜNDEKİ KARARLILIKLA YÜRÜYECEĞİZ''

Sandıktan çıkan sonuçla birlikte, milletin iradesine de saygı duydukları açıklamasında bulunan Kılıç,''Kamu kaynakları, idareciler ve baskılara rağmen partimizin adayı 'herkesin Cumhurbaşkanı' olarak 15 milyonun üzerinde bir oy aldı. Şimdi kenetlenme zamanı. Birlik olma, kendisi için değil halkı için çalışan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne destek olma zamanı. Nasıl “adalet yürüyüşünde” arkasından yürüdüysek yine aynı kararlılıkla yürüyeceğiz. Koltuk derdine düşmeden bu milletin sesini dinleyen genel başkanımızın bundan sonra aldığı kararlara da saygı duyacağız. Değişimi ülkede başarmak yerine parti içine yönelenlerin, makam mevki arzularını ifade edenlerin, bunu başaramayınca da kamuoyuna açık partiyi eleştirenlerin bize katacağı bir şey yoktur!'' dedi.

Sevda Erdan Kılıç sözlerini şöyle tamamladı: ''Memleketimizi, ülkemizi, geleceğimizi düşünüyorsak fedakarlık yapanların, canını dişine takanların yanında olmalıyız''.

Editör: Haber Merkezi