TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları öncülüğünde Seferihisar’da gerçekleştirdiği kampı sonlandırdı. Bu yıl ‘Emek, Zafer, Gelecek’ mottosu ile gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nın Gençlik Kampı’na çok sayıda önemli isim katıldı.

Kampı gazetemize değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, kamp için ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e teşekkürlerini iletti.

‘BU KAMPIN İZMİR’DE GERÇEKLEŞMESİ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ’

Bu yıl İzmir’de gerçekleşen Gençlik Kampı’nı İz Gazete’ye değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan “ ’Emek, Zafer Gelecek” yaz kampını sonlandırdık. Kamp çok güzel ve verimli geçti. Alternatif örgütlenme modellerinden tutun da farklı birçok konuda atölye çalışmalarımız oldu” dedi.

Uyan, “Genel Başkan Yardımcılarının da katıldığı çok verimli bir kampı gerçekleştirdik. Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen bu kampın İzmir’de gerçekleşmesi bizleri çok mutlu etti. Bu kampın her noktasında emeği geçen ve bu kampın yapılmasında emek veren büyün Gençlik Kolları Yönetim Kuruluna ve Seferihisar Gençlik Kollarına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

‘BİZE HER ZAMAN AĞABEY GİBİ DAVRANAN TUNÇ SOYER’E…’

Uyan ayrıca “Bu işi yapmamıza vesile olan ve bize her zaman ağabey gibi davranan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve Seferihisar Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu kampların devamı gelecek ve bu kampların devamında İzmir gençliği artık demokrasinin başkentinde yeni bir umut doğurmak adına siyasette var olmaya devam edecektir. Bugün, yarın ve ondan sonraki günlerde de Türkiye yeni bir umutla ve yeni bir siyaset ile var olmaya devam edecektir. Bunun temelini İzmir’den atmanın sevincini yaşıyoruz”

CANAN KAFATANCIOĞLU DA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Kampı’na 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinin kahramanı olarak gösterilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Özgür Özel Veli Ağbaba, Onursal Adıgüzel de katıldı.

170 FİDAN DİKİLDİ

Öte yandan kampa katılan 170 öğrenci için de birer fidan dikilmesi de takdir toplamıştı.

Editör: Haber Merkezi