İZ GAZETE - CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, geçtiğimiz günlerde Karabağlar’da muhtarlarla bir araya gelen ve buruda CHP’li Karabağlar Belediyesi’ni eleştiren AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya tepki gösterdi. Yıldız, “Kaya’ya ait açıklamalar tamamen Karabağlar Belediyesini hedef alan gerçek dışı ve mesnetsiz açıklamalardır.  Karabağlar Kaymakamlığının Muhtarları davet ederek Kaymakamlık Toplantı salonunda yapmış olduğu öğlen yemeğine katılan Atilla Kaya, haberlerde geçen konuşmayı yapmıştır. Sayın Kaymakam ve Atilla Kaya şunu bilmelidir ki Kaymakamlık binası ve Kaymakamlık makamı AKP’nin il ve ya ilçe binası değildir. Bir devlet binasının siyasi faaliyetler için kullanılmasını esefle kınıyoruz. Kaymakamlık binaları ve ya kamuya ait binalarda bu tarz siyasi faaliyetlerin yapılmasına geçmişte olduğu gibi bu günde karşı çıkıyoruz. Bu makamlar siyasi makamlar değildir. Kamu görevlileri, gerçek veya tüzel kişilere öncelikli, ayrıcalıklı, taraflı ve eşitlik ilkesine aykırı muamele ve uygulama yapamazlar, herhangi bir siyasi parti, kişi veya zümrenin yararını veya zararını hedef alan bir davranışta bulunamazlar” diye konuştu.

ÖRNEK ÇALIŞMALARIN ALTINA İMZA ATIYOR
Yıldız, sözlerine şöyle devam etti:
“ Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş misali,  son seçimlerde de görülmüştür ki AKP Karabağlar’da aldığı oy oranları ile halkımızın desteğini almaktan uzak olduğunu,  Cumhuriyet Halk Partisinin ise her zaman halkımızın yanında durarak takdirini kazandığının somut sonucudur. Ayrıca eski Başbakan Sayın Binali Yıldırım,  24 Haziran seçimlerinde ilçemizde yapmış olduğu mitingde Karabağlar’lılar, Cumhuriyet Halk Partisine silleyi vuracaktır, sözüne halkımız en güzel cevabı vermiş ve 24 Haziran seçimlerinde silleyi AKP’ye vurmuştur.

CHP Karabağlar da iktidara geldiği günden beridir ilçenin sorunları ile ilgili bilimsel, gerçekçi, bugünün ve yarının ihtiyaçlarını göz önüne alarak stratejiler geliştirmiş ve kentin geleceğini tasarlamaya yönelik her türlü tedbiri almıştır. Karabağlar Belediyesi İlçenin imar planlarını en doğru şekilde ve bilimsel olarak planlayarak örnek olacak çalışmalara imza atmaya devam etmektedir.  Ayrıca Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi