ÜMİT KARTAL / İZ GAZETE – Karşıyaka’nın Mavişehir bölgesinde iskelede arkadaşına sürpriz evlenme teklifi hazırlayan 25 yaşındaki genç işçi Oktay Sümbül’ün bu sürprizine CHP İzmir milletvekilleri de dahil oldu.

İskelede “Evlen benimle Zozan, mutlu olalım” pankartı açarak aynı işyerinde çalıştığı Zozan Yıldız’a evlenme teklif eden Oktay Sümbül, sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekilleri Selin Sayek Böke ve Zeynep Altıok’un sürpriziyle karşılaştı.

‘GÜZEL YARINLAR GÖRELİM’

Genç çift adayını iskelede gören Zeynep Altıok, milletvekili arkadaşı Selin Sayek Böke ile birlikte gençlerin yanına gitti. Oktay ve Zozan’a kalp sembolü hediyen eden vekiller  “Barış kardeşlik içerisinde, hep birlikte güzel yarınlar görelim. Sizin de mutlu yarınlarınız olsun” temennisinde bulundu.

VEKİLLER DÜĞÜNE KATILMA SÖZÜ VERDİ

Vekillerin sürprizi ile mutlu olan genç çift adayı, Selin Sayek Böke ve Zeynep Altıok’u düğünlerine davet ettiler. Böke ve Altıok genç çift adayının düğününe katılma sözü verdi. Gazetemize konuşan Oktay Sümbül, milletvekillerinin sürprizinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Oktay Sümbül, evlenme teklif ettiği Zozan Yıldız için “Aynı işyerinde çalışıyoruz. Tekstil işçisiyiz. Kendisine sürpriz hazırlamak istedim. Her şey onun mutluluğu için. Ailelerimiz biliyor, tanıştılar. Kurban Bayramı’ndan sonra düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi