Gizem TABAN/İZ GAZETE- Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) yeni yasama dönemi açılışından önce her yıl Abant’ta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri kampı bu kez İzmir’in Seferihisar ilçesine taşındı. Edinilen bilgilere göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı kamp, 22-25 Eylül tarihleri arasında Seferihisar’da bir otelde gerçekleşecek. 

CHP Milletvekilleri, 22 Eylül Perşembe günü öğleden sonra, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise akşam saatlerinde otele giriş yapacak. Program, 23 Eylül Cuma günü; CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer konuşma yapacak. Sonrasında ise grup başkanvekillerinin değerlendirmeleri olacak ve ‘Değişimin Önündeki Bariyeri Kaldırmak’ başlığıyla bir sunum gerçekleştirilecek. CHP Ekonomi Politikalarından ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ekonomi alanında, CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz dış politika, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, sandık güvenliği ve seçmen listeleri konulu sunumları gerçekleştirecek. 

24 Eylül Cumartesi günü milletvekillerinin görüş, öneri ve değerlendirmeleri ile devam edecek kampta CHP Lideri Kılıçdaroğlu da değerlendirme konuşması yapacak. Kılıçdaroğlu’nun, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından bu yıl İzmir’e verilen Avrupa Ödülü için 24 Eylül Cumartesi akşam saatlerinde düzenlenecek törene katılması da bekleniyor. 25 Eylül Pazar günü kampın bitmesiyle Kılıçdaroğlu kentten ayrılacak. 

Editör: Haber Merkezi