Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir Depremi’nin ardından depremzedelerin ev ihtiyacı kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına destek olmak için anlamlı bir kampanya başlattı.

İyilik Paylaş platformu üzerinden “İzmir Milletvekili Mahir Polat İzmir için #BirKiraBirYuva Kampanyasını paylaşıyor“ başlığı ile başlatılan kampanya kapsamında; en düşük 10 TL olmak üzere belirlenen bir tutar ile de depremzedelere destek olunabiliyorken, 30 Kasım 2020 tarihine kadar 120 bin TL toplanılması hedefleniyor.

2 SAATTE 17 BİN TL

Sosyal medya üzerinden kampanyayı duyuran Polat, “Depremin ardından yaraların sarılabilmesi için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Bu yaraları ve zor günleri sadece dayanışmayla aşabiliriz. Başkanımız Tunç Soyer öncülüğünde başlayan kampanyaya en düşük 2 bin TL ile destek verilebiliyor. Bu başarılı kampanya amacına ilk etapta ulaştı. İlk beş gününde evleri depremde ağır hasar gören yurttaşlarımızın kira ihtiyacı karşılandı. İkinci aşama orta derecede hasar gören 5 bin yuva için başlatıldı. 120 bin TL’yi topladığımız zaman 5 ailenin bir yıllık ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. Bundan dolayı kampanyayı çok önemsiyoruz. 2 saatte yaklaşık 17 bin TL topladık. Kış olmadan ailelerimizin sıcak yuvalara kavuşmalarını istiyoruz” dedi.

KAMPANYAYA NASIL KATILINABİLİR?

www.iyilikpaylas.org sitesinde kampanyalar sekmesinden veya https://iyilikpaylas.org/kampanya/izmir-milletvekili-mahir-polat-izmir-icin-birkirabiryuva-kampanyasini-paylasiyor linkinden bilgilerinizi girerek destek olabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi