İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci son hızla devam ediyor. 19 Ocak Pazar günü yapılacak olan Menemen İlçe Başkanlığı seçimleri için CHP'li Ömer Güney aday olduğunu açıkladı.

Adaylığıyla ilgili yaptığı kitlesel toplantının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamaya yapan Güney, "Bir kez daha anladım ki; Menemen CHP örgütü bir araya geldiğinde aşamayacağı zorluk yok" ifadelerini kullandı. İşte o paylaşım:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir üyesi, sizlerin yol arkadaşı olmaktan her zaman onur duydum. Bugün de gördüm ki; doğru yerde, doğru ve güzel insanlarla birlikte yol yürümenin heyecanı ve kararlılığı içinde olmak önemli bir kazanım.  Bir kez daha anladım ki; Menemen CHP örgütü bir araya geldiğinde; aşamayacağı  zorluk, ülkesi ve yaşadığı yer için başaramayacağı bir iş olamaz.  Sözde değil; özde bir "dayanışma kültürü"nü, davetimi kırmayarak ve heyecanımı paylaşarak içtenlikle sergilediniz. Hepinize; orada olamasa da yüreği  ve mesajları  ile yanımda olduğunu bildiğim herkese bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla..."

ÖMER GÜNEY KİMDİR?

Önceki dönem Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube 2. Başkanı. 31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Menemen Belediye Başkanı aday adayı olmuştur. Sonrasında görev Serdar Aksoy’a verilince ona destek olmuş ve bir süre Menemen Belediye Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

 

Editör: Haber Merkezi