İZ GAZETE - İlçe kongrelerinin sona ermesiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler İl Kongresi öncesi Kadın ve Gençlik Kolları’nda yapılacak seçimlere çevrildi. Hemen her ilçede hem kadın kollarına hem de gençlik kollarına adaylıklar duyurulmaya başlandı.


Alev İldeniz de Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.Alev İldeniz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli yol arkadaşlarım;Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadî İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Almanca İngilizce ve İtalyanca olmak üzere 3 yabancı dil biliyorum. Mezun olduktan sonra yaklaşık 5 yıl yurtdışında dış ticaret üzerine deneyim kazandım. Ülkeme döndükten sonra inşaat dekorasyon sektöründe kendi işyerimi kurdum. Yaklaşık 10 yıldır yuvam dediğim partimin çeşitli kademelerinde görev aldım. Parti neferi olarak çıktığım bu yolda başlangıçta mahallemin çalışma grubunda yer alarak siyasi hayatıma başladım. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka örgütünde Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Birçok komisyonda aktif olarak çalıştım aynı zamanda parti eğitmeniyim.
Özelde kadın, genelde insan hak ve özgürlüklerinin hiçe sayıldığı bu dönemde, üyesi olmaktan eşsiz ve sonsuz onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında sokaklarında büyüdüğüm Karşıyaka'dan İlçe Kadın Kolları Başkan adayıyım.”

Editör: Haber Merkezi