İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Gençlik Kolları Başkan Adayı Enver Aladağ, Kuruçeşme Mahallesi’nde genç üyelerle bir toplantı gerçekleştirdi. Yoğun katılımın gözlemlendiği toplantıda CHP’li Aladağ önemli mesajlar verdi.

‘UMUT OLMAK İÇİN SİYASET YAPIYORUZ’

Enver Aladağ, konuşmasında sık sık gönül birliği vurgusuna yer verdi. Siyasetin koltuk yarışı olarak görülmemesi gerektiğini de belirten Aladağ, “Birbirimize güç olmak için, gençlik politikaları yaratmak için, umut olmak için siyaset yapıyoruz. Büyüklerimizin, bizleri gençlik kotasından dolayı bir yere taşımasına izin vermeden, sokaktaki mücadelemizle, birbirimize sahip çıkmamızla istediğimizi almak için bir aradayız. Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak her zaman ilk şiarımız koltuklar değil gönül birliği kurmaktır. Bugün bu ortamda temsiliyet hakkı isteyen ben isem, bir sonraki dönem bu temsiliyet hakkını benden daha genç olan belki de bu masadan aday olmak isteyecek bir arkadaşıma devretmek isterim. Bizlerin gönül birliği, yaptığı siyaset bir dönemlik değildir.” diye konuştu.

‘GELECEĞİN İNŞASI GENÇLERİN ENERJİSİNDE’

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda yeni dönemde yapılacak projelerden de bahsedildi. Toplantı sonunda CHP’li Aladağ, genç üyelerin sorularını da cevapladı. Aladağ, konuşmasında, “Bu toplantıda her memleketten, her mezhepten arkadaşlarıma, daha önce söz hakkı bulamamış ama bu memleket için hayalleri olan arkadaşlarıma ulaşmış olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Onlara, bu yolu hakkaniyet içerisinde ve hakkıyla başaracağıma inandırmış olmaktan ve onlarla beraber yola çıkmış olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Artık herkes memleketin gidişatının farkına vararak elini taşın altına koymalı. Aktif olarak çalışacak daha çok genç yoldaşımıza ihtiyacımız var. Sorunların hepsini beraber çözeceğiz. Şimdi zaman biz gençlerin emeği ve enerjisiyle geleceği inşa etmenin, yerel iktidarımızı genel iktidarla taçlandırmanın zamanıdır. Gün organize karanlığa karşı kurumsal demokrasiyi kurmanın günüdür” ifadelerine yer verdi.

CHP’li Aladağ, “Kuruçeşme Mahallemizde bu güzel ev sahipliği için bizlere desteğini sunan tüm gönül dostlarıma, bir önceki dönemlerde görev yapmış gençlik kolları başkanlarıma, beraber görev yaptığım yönetici arkadaşlarıma, gençlik kolları il yöneticilerime, gençlik kolları ilçe yöneticilerime katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Yolumuz açık, birliğimiz daim olsun.” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi