TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayları büyük oranda belirlendi ancak parti kamuoyunda belirlenen ve belirlenmeyen isimler ile adaylar konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Buca’nın adayının Suat Nezir olarak belirlenmesinin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi’nde hareketli dakikalar yaşanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan aday adayı Ali Hıdır Uludağ, sosyal medya hesabından whatsapp görüşmeleri yayınladı.

Uludağ, CHP’nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir ile anlaşarak seçimden çekildiği yönündeki iddialara sosyal medyadan sert yanıt verdi. Sosyal medya hesabından whatsapp görüşmeleri yayınlayan Uludağ, kendisine yönelik iddialara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile de yanıt verdi. Uludağ, “Partim CHP yi bazı Politika bezirgânlarından kurtarıncaya kadar hep aday olacağım ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni; yalancılarai, sahtekârlara ve kirli politikacılara bırakmayacağım.” ifadelerini kullandı.

‘DOSTLUK VE DÜŞMANLIK MERTÇE YAPILMALI’

Uludağ yaptığı açıklamada ayrıca “Başarı namussuzluk korkaklık ve alçaklık üzerine tesis edilmemiş bundan sonrada edemeyeceksiniz. Dostluk ve Düşmanlık Mertçe yapılmalı. Ama bu ahlaksız ve kirli üretilmiş bilgileri yayan bazı politikacılar namusluca Benim ve Halkın karşısına çıkın sizleri bir görelim. Biliyorum ki Çıkamayacaksınız Sizi İlahi Adalete Havale Ediyorum ve Ahım Sizleri esir edecek.” diye konuştu.

İşte o görüşme;

Uludağ’ın açıklamasının tamamı şu şekilde;

BİZ CHP İÇİNDE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN MÜCADELEYİ POLİTİKANIN KIRLİ YÜZLERİNDE KİRLİ ZİHİNLERİNDE DEĞİL İNSANIN TEKAMÜL ETMİŞ ULVİ DEĞERLERİ DOĞRULTUSUNDA YAPIYORUZ VE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Aşağıda gördüğünüz yazışmalara ve ortalığa yaydırılmış iftiralara baktığımda Benim, Bana İnananların ve Buca Halkının duruşunu ve istemlerini etkisizleştirmek Belediye Başkanlığı Adaylığımın engellenmesine kılıf uydurmak için baktığımızda Çirkin ve Ahlaksızca bir karalama kampanyası başlatılmıştır.

Buca ve İzmir Halkı biliyor ki Benim Partimizde Onurumla Çalışıp Türkiye’nin Onurlu Geleceği için CHP'ni İktidara taşımak ve daha güvenli ve daha yaşanabilir bir TÜRKİYE için mücadele ediyorum ve edeceğim. Zira TÜRKİYE Halkın güvenini kazanmış çalışkan değiştirip dönüştürebilen nitelikli İnsan gücü ile 21.YY ayakta kalabilir. TÜRKİYE’yi ve CHP’yi yönetenler Bunun farkına varsa çok şey değişecektir.

2015 Milletvekilliğinde Önseçimde yüksek farkla Bucamızda; 1. çıkmışım.
2 kez Milletvekili adayı olmuşum. 1. sıradaki vekil adayıymışım gibi çok çalışmışım.

Referandum dahil Tüm Seçimlerde çok çalışmışım

Hukukçu kimliğimle de hemen herkesin elinden tutmuşum.

Partime hizmet edeceğim diye eşime çocuğuma ve hayatımın diğer güzel alanlarından büyük kısıntılar yapmışım.

Siyasette hiç Makyavelist davranmamışım. Kimseyi kimseye kırdırmamışım.

Partiden ve belediyelerden hiç nemalanmamışım sadece ve sadece inandığım değerler ve Ülkem için Mücadele azmiyle ezilmiş Halk için ayaktayım ayakta olacağım. Politika bezirgânlarına Yalancılara çıkarları için küçülen sahtekârlara karşı Halkla beraber ayaktayım ve hep ayakta olacağım.

SIZLER; benim ve benimle beraber hareket etmiş Yoldaşlarımın Onuruyla oynayamayacak kadar küçüksünüz.

Birazcık namuslu ve vicdanlı isenız benimle Halkın önünde yüzleşir dersiniz ki Sen falanca adam adına adaylıktan vazgeçmedin mi bende Halkın ve Basının önünde çıkar derim ki bu kişi haklı başımı önüme egerim.

Ama İftira atarak karalayarak benim emeklerimi değerlerimi ve bana inanarak benimle Yol yürüyenleri kendi ahlaksızca ve çukurca çıkarlarınız için ezmeye kalkarsanız ben de Partimizden ahlak ve vicdan yoksunları defolup gidinceye kadar her türlü koşulda savaşacağım.

Başarı namussuzluk korkaklık ve alçaklık üzerine tesis edilmemiş bundan sonrada edemeyeceksiniz. Dostluk ve Düşmanlık Mertçe yapılmalı. Ama bu ahlaksız ve kirli üretilmiş bilgileri yayan bazı politikacılar namusluca Benim ve Halkın karşısına çıkın sizleri bir görelim. Biliyorum ki Çıkamayacaksınız Sizi İlahi Adalete Havale Ediyorum ve Ahım Sizleri esir edecek.

Partim CHP yi bazı Politika bezirgânlarından kurtarıncaya kadar hep ADAY OLACAĞIM ve CHP'ni; yalancılara sahtekârlara ve kirli politikacılara BIRAKMAYACAĞIM.

DOĞRU VE HAKLI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA DA SİYASETTE BAŞARILAR DİLİYORUM

Hakkı bilenlere Saygılarımla.

Editör: Haber Merkezi