TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi’nde 16 Ocak’ta gerçekleşecek Parti Meclisi toplantısının ardından İzmir adaylarının açıklanması bekleniyor. Aday adayları sürecinde hemen her gün yeni bir gelişme yaşanırken, gazeteci Süleyman Gencel, İzmir kamuoyuna bomba gibi düşecek bir konuyu gündeme taşıdı.

Gazeteci Süleyman Gencel, Cumhuriyet Halk Partili aday adayının AKP’den teşekkür plaketi adlığına dair bir fotoğraf paylaşarak konuyu gündeme taşıdı.

Gencel, Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Vahap Yılmaz’ın AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’ndan teşekkür plaketi aldığına dair bir fotoğrafı paylaşarak “Umarım CHP’den İzmir’in ilçesi Bayraklı için aday adayı olan Mimar Vahap Yılmaz bu Vahap Yılmaz değildir. Yoksa o mu? Bu Ali Engin'in CHP'ye önerdiği adaylar arasında AKP'li olmayan var mı acaba?” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz'ın AKP Karşıyaka İl Teşkilatına nasıl ve hangi sebeple destek verdiği ise henüz bilinmiyor.

KEFEN GİYEN AKP’Lİ İLE DE AYNI KAREDE YER ALMIŞTI

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Vahap Yılmaz’ın AKP ile olan ilk dirsek teması bu değil. Yılmaz, daha önce kefen giyen AKP Aydın İl Başkan adayı Aydın Arabacı ile aynı kareye girmiş, bu fotoğraflar Cumhuriyet Halk Partisi kamuoyunda çok konuşulmuş, ancak Yılmaz konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Editör: Haber Merkezi