Twitter, Facebook ve İnstagram üzerinden genel merkezi mesaj yağmuruna tutan partililer, #TorbalıdaSorunVar, başlığıyla kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya oturdu.

MİLLETVEKİLİ PURÇU’YA KARŞI IRKÇI SÖYLEME TEPKİ

Sosyal Medya üzerinde örgütlenen Torbalılı partililer, Ramazan İsmail Uygur’un Torbalı Belediye Başkanlığı döneminde belediye tabelasından T.C ibaresini kaldırmasına, ilçe meydanında Atatürk heykelinin yanına kendi heykelini yaptırmasına tepki gösterdi. Son olarak 24 Haziran Genel Seçimleri sürecinde CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’ya karşı kullandığı ağır hakaret ve ırkçı söylemleri CHP Genel Merkezi’ne, gazete küpürleri ile hatırlattı ve bu yanlıştan dönülmesini istedi.

ROMANLARDAN TEPKİ: ‘OY VERMEYECEĞİZ’

Dün de, İzmir Romanlar Derneği Başkan Yardımcısı ve Torbalı Çaybaşı Romanlar Derneği Başkan Yardımcısı Günaydın Uzunkol, Ramazan İsmail Uygur’un Purçu’ya kullandığı söylemler üzerinden, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yüklenmiş, ve ilçede yaşayan 14 binin üzerinde roman vatandaşın Uygur’a karşı olduklarını ve kesinlikle oy vermeyeceklerini dile getirmişti.

Editör: Haber Merkezi