Efes Selçuk’un İzmir siyasetindeki genç temsilcisi İpek Onbaşıoğlu, İzmir’in tarımsal üretiminde en önemli bölgesi olan Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ ve Menderes ilçelerinden oluşan Küçük Menderes Bölge Sorumluluğu görevine getirildi.

Türkiye’nin sürüklendiği tarım ve gıda krizi koşullarında en önemli bölgenin sorumluluğunu üstlenen İpek Onbaşıoğlu, CHP’nin tarım ve gıda alanındaki politikalarının bölge halkına aktarılmasının yanında, partinin iktidar yürüyüşünün bölgedeki örgütlenmesinde de aktif olarak rol alacak.

Yeni görevini değerlendiren İpek Onbaşıoğlu, “Ucube 'şahsım rejiminin' kaybettirdiklerini ve çözüm önerilerimizi tüm bölge halkına anlatmamız gerekiyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Halk İktidarı yürüyüşümüzde İl Başkanımız Deniz Yücel’e bana böyle bir önemli görevi verdiği için teşekkür ederim. Başta tarım ve gıda krizi olmak üzere ülkemizin tüm sorunlarına yönelik çözüm önerilerimizi anlatacağız ve partimizi bu iktidar yürüyüşünde daha fazla örgütleyeceğiz, umudu büyüteceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi