CHP İzmir İl Başkanlığı, yönetim kurullarını ilçelerde toplama çalışmasını Menemen'in ardından Güzelbahçe ile sürdürdü.

Güzelbahçe Belediye Tesisleri'nde bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, yönetim toplantısının ardından, CHP Güzelbahçe ilçe örgütü ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin de katıldığı ayrı bir toplantı gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, sandık örgütlemesini hızlandırdıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Özellikle bizim tarafımızdan belediyeleri bizde olmayan İzmir'deki 8 ilçe ile ilgili çalışmalarımızı değerlendirdik. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız sürekli olarak bu ilçelerimizde ziyaret ve temaslarda bulunuyor. Bu ilçelerdeki son durumu ve yapmamız gereken çalışmaları değerlendirdik. Başlattığımız kardeş belediye çalışması kapsamında Aliağa'nın kardeş belediyeleri olarak belirlediğimiz Menemen ve Foça Belediye Başkanlarımızın katılımıyla yapılan toplantılar hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Toplantımızda bizler için çok önemli olan sandık örgütlenmesi eğitimi ve uygulama projelerinde ilçelerimizin son durumu da masaya yatırıldı. Ayrıca tüm Türkiye'de kurulacak olan ve İzmir'de 26 ilçe başkanlığımızda faaliyete geçirdiğimiz ve içinde emek bileşenlerini oluşturan sendika ve birliklerden de temsilcileri yer alacak Emek Büroları hakkında görüşmeler yaptık."

"EN BÜYÜK İHTİYAÇ HASTANE"
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ilçenin hastane ihtiyacına dikkat çekerek,
"En büyük ihtiyaçlarımızdan biri hastane. Güzelbahçe halkı hastane istiyor ve bizde bunun gerçekleşmesi için büyük çaba harcıyor, görüşmeler yapıyoruz. Tüm çalışmalarımızda Büyükşehir Belediyemizden destek görüyoruz. Güzelbahçe'de çok iş yaptık ama hala yapacaklarımız var. 2009'dan bu tarafa üç farklı ilçe örgütüyle çalıştım, hiçbir zaman kavgamız, tartışmamız olmadı. Örgütü çok önemsiyorum. Hiçbirimiz Partimizden daha büyük veya önemli değiliz. Bu bilinçle çalışılması gerekli diye düşünüyorum. Bu inançla çalışırsak isimlerin önemi olmaz, kim göreve gelirse gelsin yolumuz bir olur ve başarı gelir. Ben ömrümün sonuna kadar CHP'ye kendimi borçlu hissedeceğim. Çünkü partim bana doğduğum yerde belediye başkanı fırsatı olma şansı tanıdı. Bundan sonra ne olursa olsun partime son nefesime kadar hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Editör: Haber Merkezi