İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday adayı olmak için istifalar devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da istifa edenlerin arasına katıldı. Güzelbahçe Belediye Meclis Üyeliği için aday olduğunu açıkladı. Çam, sosyal medyadan yaptığı açıklamada,  "AKP’nin bu gün bizlere ve ülkemize dayatmaya çalıştığı tek adam diktatörlüğü ve saray rejimine karşı 16 Nisan referandumunda nasıl hep beraber mücadele verdiysek 2019 da da bu mücadeleyi vermek zorundayız. Bende önümüzdeki süreçte bu mücadelemi yerel yönetimlerde sürdürmek için, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Güzelbahçe Belediye Meclis Üyeliğine aday olduğumu siz değerli yol arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum." ifadelerine yer verdi.

'BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYIM'

Çam, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdiİ

"Laik, demokratik Cumhuriyetimizin en önemli kurumsal teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak 2014 yılından bugüne kadar büyük bir onurla Güzelbahce İlçe Başkanlığı'nı yapmaktayım. Partimin verdiği görevler doğrultusunda üstlenmiş olduğum vazifeyi layıkıyla yapmaya özen gösterdim.
Partimin bir neferi, bir üyesi olmaktan, sizlerin yoldaşı olmaktan gurur duyuyorum. Bizler CHP’ye gönül vermiş, demokrasiye inanan, hak-hukuk ve adalet kavramlarına gönülden bağlı, herkes için güzel bir yaşam isteyen, eşitlik ve özgürlükten yana olan kocaman bir aileyiz. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde partimizin ve ülkemizin geleceği için hepimizin elini taşın altına koyması gerekir. AKP’nin bu gün bizlere ve ülkemize dayatmaya çalıştığı tek adam diktatörlüğü ve saray rejimine karşı 16 Nisan referandumunda nasıl hep beraber mücadele verdiysek 2019 da da bu mücadeleyi vermek zorundayız. Bende önümüzdeki süreçte bu mücadelemi yerel yönetimlerde sürdürmek için, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Güzelbahçe Belediye Meclis Üyeliğine aday olduğumu siz değerli yol arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum. Yürüyeceğimiz bu yolda örgütümüz, gençlerimiz, kadınlarımızla ve halkımızla örnek bir dayanışma sergileyeceğimize olan inancımla saygı ve sevgilerimi sunarım."

Editör: Haber Merkezi