İZ GAZETE- Geçtiğimiz günlerde ayrı ayrı iki toplu üye katılımı gerçekleştirerek partiye 70 üye kazandıran örgütte rozet takan ilçe başkanı Hakan Şenoyar bu kez de içinde AKP’den istifa edenlerinde olduğu 50 yeni üye katılımını sağlayarak büyük bir başarıya imza attı. Üyelere rozet takmada CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Nurdan Şenkal de eşlik etti. 

Rozet takımında Aylin Nazlıaka, CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ı kutlayarak yeni gelen üyelere de CHP ailesine katılımlarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti. Aylin Nazlıaka, ülkenin zor koşullarından kurtarmanın yolu CHP’ne sahip çıkmaktan geçtiğini belirtirken, Nazlıaka, "CHP’ye sahip çıkmak TC’ye sahip çıkmaktır” dedi.

‘BU ÖRGÜT KOCAMAN BİR AİLEDİR’

Yeni katılan üyelere rozet takımı sırasında konuşan İlçe başkanı Şenoyar, ‘’CHP Türkiye’nin kuruluşunun partisidir ve bu örgüt kocaman bir ailedir. Cumhuriyet Halk Partili olmak bir ayrıcalıktır. Yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, kendilerini bu onurlu mücadelede yer aldıklarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi.

CHP’ye yeni üye olanlar böyle listelendi;

Mesut ÖZCAN, Adlan KEMENÇE, Nadir GÜNGÖR, Aynur OK, Fikret KARAVAN, İbrahim AKSOY, İbrahim DUMALI, Mehmet ÖZMEN, Süleyman ÇETİN, Halil İbrahim GENCER, Özcan UYSAL, Fadime YENİLMEZ, Zeliha UYSAL, Gülşen ÇIBIKCI, Recai MUTAF, Serpil MUTAF, Olcay ŞAHİN, İpek KERVAN, Ebru SEÇKİN, Hakan AKKAŞ, Ziver Reha KALKAN, İsmail IŞIK, Mustafa ÇEKENER, Yıldırım OVALIOĞLU, Tezcan OVALIOĞLU, Özlem BAĞCI, Mustafa GENİŞ, Özlem SIRIMCI, Müjgan KARADUMAN, Neriman AYDEMİR,Hakan EKİNCİ, Sedat ÖZKAN, Kasım OVALIOĞLU, Bircan UYSAL, İlknur EGE, Dilek ATİK, Selda BECERİKLİ, Ayla TAFLAN, Ayşe SÖNMEZ, Ayşen COŞKUN, Nail YAŞAR, Tarık DURMUŞ, Tuğba ELDEK

AKP’den istifa ederek CHP’ye katılan üyeler ise:

Canan GÜNNUR, Azize AŞGIN, Nazmiye ÇAPACI, Hasan ÇAPACI, Şükrü ÜSTEV, Ebru AKTEN, Semra DİNÇOL

Editör: Haber Merkezi