İZ GAZETE - Tire’de gençlere destek verildi. Yemekli yapılan toplantıda 56 genç CHP’li oldu.

Toplantıda konuşan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, gençlerin siyasetten soğutulduğunu ve CHP’nin gençlere destek olması gerektiğini ifade etti.

Ekonomik krize ve gelir adaletsizliğine tepki gösteren Şenoyar, böyle bir ortamda gençleri CHP çatısı altında siyasete yaklaştırmanın en doğru karar olduğunu savundu.

Kadın siyasetçilerin artması gerektiğini de söyleyen Şenoyar, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu ortamda gençleri ikna ederek CHP çatısı altında siyasete yaklaştırmak en doğru karar ve çabadır. Bu üye kazanımını kadınlar için de planlıyoruz. Gençler gibi kadının siyasette ve toplumda hak ettigi yeri alması için de ilçe başkanı olarak tüm gücümüzle destek verip bu konuda bir program dahilinde partimize en az 100 bayan üye kazandıracağız. Halka kendimizi sevdirmemiz gerek. Biz de bunu en iyi şekilde yapıyor, kendimizi hicbir zaman halkın dışında tutmuyor ve kendimize olan sevginin partimize de yansımasını sağlıyoruz. Daha önceki aktif üye sayısı 900 civarındayken biz bunu 2000’li rakamlara çıkarttık.”

Genç üyelere rozetlerini kendi takan Şenocak, katılımın yoğun olmasından memnuniyetini de dile getirdi.