TUĞÇE KAŞ / İZ GAZETE- Düzenlenen basın açıklamasında konuşan CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç,”Önümüzde gerçekleşen yerel seçimler iki kutuplu bir hal aldı. Benim kanaatim eğer yerel seçimlerde ittifak yapılacaksa güçler eşit olmalıdır. Yoksa şuan bizim yaşadığımız durumu anlamakta zorluk çektiğimiz bir tablo ortaya çıkıyor. Biz Tireyiz, Kirazız, Bayındırız, Kepeziz. Herkesin sesiyiz.”dedi.

“UMUDUMUZ VAR”

CHP’nin Tire’de seçimi ittifaksızda kazanabileceğinin altını çizen Güleç, “Bölge milletvekillerimiz arkamızda olduklarını ve bunun yanlış olduğunu söylediler. Ama onların gücüde bunları değiştirmekte zorlanıyor. Hala umudumuz var. Yol yakınken en doğru kararın verilmesi için değerli adımların atılmasıdır. Tire’de ittifak asıl amacını aşıp her iki partiye  ne de ülkeye yarar sağlayacaktır.”ifadelerini kullandı.

“CHP’YE KARŞI DEĞİLİZ”

Bu ülkenin çocuklarının geleceğinin düşünülmesi gerektiğini söyleyen Güleç, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Biz asla CHP’ye karşı değiliz. Bizim itirazımız Tire’nin analizinin doğru yapılmadığı ve önümüzdeki süreçte tek adam iktidarına karşı ittifak adı altında yapılma olasılığı olan yanlışıdır.Hiç kimsenin CHP’yi kurumunu hedef noktasına koymamasını rica ediyorum”.

Editör: Haber Merkezi