ÖZLEM KARA/ İZ GAZETE- CHP İzmir’de Yerel Yönetim Zirvesi, CHP Sözcüsü ve Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın Koronavirüse yakalanmasının ardından iptal edildi. 11-12 Eylül tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenmesi planlanan zirve Öztrak’ın koronavirüse yakalanmasının ardından güvenlik amacıyla ertelendi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ‘Balkan Masası’ davetine katılan Cumhuriyet Halk Parti Sözcüsü ve Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Koronavirüse yakalandı. Bunun üzerine toplanan CHP İzmir İl Örgütü yerel yönetim çalıştayının iptal edilmesine karar verdi. 11-12 Eylül’de yapılması planlanan organizasyona Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanları ile CHP ilçe başkanları katılacaktı.

Öte yandan Öztrak’la o gün birlikte olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sağlığının iyi olduğunu, hiçbir semptom göstermediğini ve test yaptırmak için 72 saati beklediğini ifade etti. Ayrıca Yücel, Balkan Masası buluşmasına katılan tüm partilileri test yaptırmaları yönünde uyardığını açıkladı.

Editör: Haber Merkezi