İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi’nde Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal olarak belirlendi.Cumhuriyet Halk Partisi'nde 2014 yerel seçimlerinde de Bayraklı aday adayı olan Sandal, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bayraklı adayı olarak belirlendi.

SERDAR SANDAL KİMDİR?

Serdar Sandal, 1969 Tunceli’de doğdu, evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi Aylin Sandal, Çakabey Anadolu Lisesi'nde öğretmen olarak görev yapmaktadır.Oğlu Yağız ise Yaşar Üniversitesi'nde psikoloji okumaktadır.
Matematik bölümü mezunu olan Sandal, 15 yıl özel eğitim kurumlarında matematik öğretmenliği yapmıştır. Bu süre zarfında onlarca matematik ve geometri ders kitabı yazmıştır. Özel bir eğitim Kurumu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Sandal, aynı zamanda İzmir sanayici ve İşadamları Derneği üyeliğini sürdürmüştür. Ayrıca İzmir Ticaret Odası'nda meclis üyeliği ve eğitim komuta Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

İki dönem SHP İl yönetim kurulu üyeliği yapan Serdar Sandal, 3 dönem de Bayraklı ilçesinde temsilen CHP il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2014 yerel seçimlerinde parti genelgesine uygun olarak partideki İl Başkan Yardımcılığı görevden ayrılmış ve Bayraklı ilçesi belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. 2015 yerel seçimlerinde de İzmir 2. Bölge milletvekili aday adaylığında bulunarak siyasi ve entellektüel birikimin İzmirli vatandaşlar aktarma hassasiyetini gütmüştür.

Editör: Haber Merkezi